Ελλάδα

Με καφέ ή και… ποτό στα κομμωτήρια από Δευτέρα – Όλο το ωράριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα των επιχειρήσεων έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης δίνοντας το πλαίσιο και για την λειτουργία των κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής.

Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις αλλάζουν όλα ριζικά με την νέα πραγματικότητα λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Το ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων με κωδικό δραστηριότητας 9602, δηλαδή κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, μπορεί να είναι διευρυμένο από τις ‪07:00 έως τις 22:00 και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 21:00. Η απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας είναι κατ’ ελάχιστο 2 μέτρα και είναι υποχρεωτική η μάσκα για τους εργαζόμενους, ενώ παραμένει ισχυρή σύσταση για τους πελάτες. Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις διαθέτουν και τον κωδικό δραστηριότητας για άλλες υπηρεσίες, όπως μασάζ, πιλάτες, personal training, απαγορεύεται ρητά η παροχή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πηγαίναμε σαν τους κλέφτες να μαζέψουμε τις ελιές μας» λέει θύμα της μαφίας των Βοριζίων
«Ήταν ένα παλιό αμπέλι που το είχαμε ξεπατώσει, είχαμε πάρει άδεια, είχαμε φυτέψει νέο αμπελώνα και μια μέρα το είδαμε κομμένο. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μη ζήσει αυτό το πράγμα»
Αστυνομικό μπλόκο στα Βορίζια / Φωτογραφία Αρχείου