Ελλάδα

Ανοίγουν και πάλι τα σύνορα – Πτήσεις από Φρανκφούρτη για Αθήνα στις 18 Μαΐου ανακοίνωσε η Lufthansa

Μετά από δυο μήνες η Lufthansa ξεκινά και πάλι τις πτήσεις της. Στις 18 Μαΐου οι πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Αθήνα. Στα τέλη του μήνα θα αρχίσουν και πάλι οι πτήσεις από το Μόναχο. Από τον Ιούνιο θα εξυπηρετεί 60 προορισμούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa θα ξεκινήσει πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Αθήνα στις 18 Μαΐου.

Μετά από δυο μήνες η Lufthansa θα ξεκινήσει και πάλι τις πτήσεις και εκτός από τη Φρανκφούρτη μέσα στον Μάιο θα αρχίσουν και πάλι οι πτήσεις από το Μόναχο. Τον Ιούνιο θα πραγματοποιούνται και πτήσεις με προορισμό τη Μαγιόρκα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Open. 

Σύμφωνα με την Lufthansa από τον Ιούνιο θα αρχίσει να εξυπηρετεί και πάλι γύρω στους 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς θα είναι η Κρήτη και η Μαγιόρκα.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Lufthansa «σε διάφορες χώρες ανοίγουν εστιατόρια αισθανόμαστε τη λαχτάρα των ανθρώπων που θέλουν να ταξιδέψουν».

Στα αεροσκάφη της εταιρείας θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής ενώ απαραίτητη θα είναι η χρήση της μάσκας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το παιδί προσπαθούσε να πάει στη μητέρα, ενώ εκείνη το έσπρωχνε στα βαθιά, λέει ο Καλλιακμάνης για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου
Η μητέρα του 3χρονου παιδιού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη - Ο Καλλιακμάνης αμφισβητεί το σενάριο του ατυχήματος που παρουσιάζει η Αλγερινή μητέρα
Η 32χρονη μητέρα
28
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου 4
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία 1