Ελλάδα

Ραφήνα: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου Θεολόγος! Έφτασε στο λιμάνι με μειωμένη ταχύτητα

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος», που παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του, ενώ έπλεε νότια της Καρύστου. 

Το πλοίο που έπλεε με μειωμένη ταχύτητα, κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας στις 17:38 και αποβίβασε με ασφάλεια 687επιβάτες, 111 ΙΧ,15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Τα άλλα δύο δρομολόγια του πλοίου που είναι προγραμματισμένα  από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα στις 17:30 για Κάρυστο και το άλλο στις 10:45 το βράδυ για Τήνο και Μύκονο αναμένεται να πραγματοποιήσει το πλοίο «Fast Ferries Andros» έπειτα από αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Θεολόγος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός
Πιέσεις για παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» από γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
Το πρόγραμμα θεωρείται ζωτικής σημασίας για να εφαρμόζεται η απρόσκοπτη πρόσβαση του πληθυσμού σε προληπτικούς ελέγχους στο διηνεκές, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα θεμέλια του υγειονομικού συστήματος
Πηγή φώτο: iStock
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ
ΚΑΙΡΟς