Ελλάδα

Η Μιχαηλίδου στο Γηροκομείο Αθηνών: Καθημερινοί κι εντατικοί οι έλεγχοι

Στο Γηροκομείο Αθηνών βρέθηκε τη Δευτέρα (31.08.2020) η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο ελέγχων που διενήργησαν μεικτά κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε με τρόφιμους και εργαζόμενους στο γηροκομείο και στις δηλώσεις της τόνισε την αναγκαιότητα τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων επισημαίνοντας: «Ο έλεγχος για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων είναι καθημερινός και εντατικός. Σε ολόκληρη τη χώρα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της ΕΑΔ βρίσκονται στης Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων για να διαπιστώσουν ότι αυτές λειτουργούν με βάση τους κανόνες που έχουμε εκδώσει. Η προστασία της ζωής των ηλικιωμένων είναι προτεραιότητα της ελληνικής Πολιτείας και φροντίζουμε αυτό να γίνεται πράξη κάθε μέρα σε κάθε δομή».

mixailodou girokomeio

Από το περασμένο Σάββατο, με τη δημοσίευση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για όλα τα γηροκομεία και της τις μονάδες φροντίδας χρονίως πασχόντων ισχύουν ειδικά μέτρα για την προστασία των φιλοξενούμενών τους από την πανδημία και διεξάγονται μαζικοί έλεγχοι για τον έλεγχο της εφαρμογής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον Μαραθώνα: Ζημιές σε σπίτι, καταστράφηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα τροχόσπιτο – «Εξαπλώθηκε από ακαθάριστα οικόπεδα»
Από καλαμιές και χαμηλή βλάστηση, που βρίσκονταισε μικρή απόσταση από σπίτια και επιχειρήσεις, ξέσπασε η φωτιά στον Μαραθώνα το μεσημέρι...
Φωτιά στον Μαραθώνα
«Αν ήξερα ότι κακοποιείται η κόρη μου, θα τον είχα καθαρίσει εγώ» κατέθεσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα - Με σκυμμένο το κεφάλι ο κατηγορούμενος
«Δολοφόνε» είπε ο πατέρας της Κυριακής μόλις μπήκε ο κατηγορούμενος στη δικαστική αίθουσα, ενώ σε μια διακοπή της διαδικασίας του φώναξε «θυμάσαι ποιος είμαι εγώ;»
Η Κυριακή Γρίβα 1
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας λόγω τροχαίου
Λόγω του τροχαίου, στο οποίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της οδού Νιόβης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά
Κίνηση