Κόσμος

“Έσπασε” τη σιωπή του ο Χάρι Στάιλς για τον Τζέιμς Μποντ

Ο μουσικός και πρώην μέλος των One Direction, Χάρι Στάιλς, διέψευσε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς, «No time to die».

Η φημολογία έχει γίνει έντονη εδώ και αρκετό καιρό για το ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο του Μποντ, με άλλα ονόματα που ακούγονται να είναι των Τομ Χάρντι, Τομ Χίντλστον, Ίντρις Έλμπα και Χένρι Κάβιλ – μαζί με κάποιους ψιθύρους ότι ο επόμενος Μποντ θα μπορούσε να είναι γυναίκα.

Παρ’ όλο που ο Χάρι Στάιλς ανέφερε ότι είχε παρευρεθεί σε συναντήσεις για τον ρόλο, οι εκπρόσωποί του απέρριψαν τους ισχυρισμούς πως θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ λέγοντας ότι «δεν είναι αληθινοί» σύμφωνα την Daily Mail.

Η εφημερίδα είχε προηγουμένως αναφέρει ότι πηγές κοντά στην παραγωγή περιέγραψαν τον Στάιλς ως «Βρετανό άντρα της νέας εποχής… ο οποίος αν γίνει Μποντ θα σημαίνει ότι το franchise αλλάζει ανάλογα με την εποχή».

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Superman και της σειράς Enola Holmes, Χένρι Κάβιλ δήλωσε ότι θα ήθελε τον ρόλο. Σε συνέντευξή του στο GQ, είπε: «Εάν η Μπάρμπαρα [παραγωγός των ταινιών Μπάρμπαρα Μπρόκολι] και ο Μάικ [συμπαραγωγός Μάικλ Τζ. Γουίλσον] ενδιαφερόταν γι’ αυτό, θα άρπαζα την ευκαιρία. Σε αυτό το στάδιο, όλα είναι στον αέρα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά ναι, θα ήθελα πολύ να παίξω τον Μποντ, θα ήταν πολύ, πολύ συναρπαστικό» τόνισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Που θα μπορούσαν να συναντηθούν Πούτιν και Ζελένσκι για τη σύνοδο κορυφής για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο Ουκρανός πρόεδρος και ο Ρώσος ομόλογός του δεν έχουν συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο από το 2019, όταν συναντήθηκαν στο Παρίσι για να συζητήσουν το τέλος των εχθροπραξιών στην περιοχή του Ντονμπάς
Βλαντίμιρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
Ανάλυση New York Times: Ανοιχτό αλλά αβέβαιο το ενδεχόμενο συνάντησης Πούτιν – Ζελένσκι
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδόν ποτέ δεν προφέρει το όνομα του Ουκρανού ομολόγου του. Κι όμως, η ιδέα μιας συνάντησης μεταξύ των δύο ηγετών επανέρχεται, τροφοδοτούμενη από τις διπλωματικές κινήσεις του προέδρου Τραμπ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό