Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Τι λέει ο πατέρας του αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε

Ο τραυματίας αστυνομικός στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη στις πρώτες του κουβέντες τόνισε πως αυτό που προσπάθησε πρώτα ήταν να προστατέψει το όπλο του.

Και αυτό γιατί όπως είπε, φοβήθηκε πως θα του το κλέψουν και θα τον σκοτώσουν. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ.

Ο πατέρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός που ήρθε από τις Σέρρες μόλις έμαθε για τον γιό του.

«Είναι πρησμένος, είναι ακόμη έντονα τα οιδήματα στο κεφάλι, είναι τα πρηξίματα, πιστεύω ότι με τον χρόνο θα γίνει καλά. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι», είπε ο πατέρας.

Στη συνέχεια δεν ήθελε να αναφερθεί στα χθεσινά έκτροπα και στο τι έγινε καθώς όπως τόνισε αυτά είναι υπηρεσιακά θέματα και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του να είναι καλά.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν χτύπησα την γιαγιά» λέει η οικιακή βοηθός στην Κρήτη - «Της έλεγε ότι αν μιλήσει θα φάει κι άλλο ξύλο» υποστηρίζουν οι κόρες της 88χρονης
«Έστειλε φωτογραφία και βίντεο, που τα στείλαμε τώρα, στην δικηγόρο στην αδερφή μου λέγοντας ότι η μάνα σου θα καθίσει κάτω μέχρι τις 6 η ώρα, και της είπε: "Εκεί θα κάτσεις, μέχρι να έρθουν"», λέει η κόρη της 88χρονης
Πλάνα από την κακοποίηση ηλικιωμένης στην Κρήτη 3