Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ρε παιδιά, κάτι γίνεται στην ΕΡΤ!

Ρε παιδιά, κάτι γίνεται στην ΕΡΤ!

Αισιόδοξα τα μηνύματα που έρχονται από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με τη διοίκηση της ΕΡΤ να επενδύει στην ξεχασμένη εδώ και πολλά χρόνια, για τη δημόσια τηλεόραση παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας!

Μπορεί να μην λείπουν κάποια λάθη όμως, η ΕΡΤ, στη μυθοπλασία… αλλά όχι στην «ευρύτερη» ψυχαγωγία… έχει κάνει άλματα! Ακόμα και στην επικοινωνία, αφού με σλόγκαν «Ρε παιδιά, τι γίνεται στην ΕΡΤ;» στο ομολογουμένως «έξυπνο» τρέιλερ, η «γιαγιά» από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», η αγαπημένη Υβόννη Μαλτέζου… αυτοτρολάρεται!

Την ιδέα την είχε η Γενική Διεύθυνση Μάρκετινγκ της ΕΡΤ που δημιούργησε το πρωτότυπο τρέιλερ για να αναδείξει και τις τέσσερις σειρές μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Έτσι, στο τρέιλερ «συναντιούνται» και συνομιλούν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές και των τεσσάρων σειρών, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια»,  «Η τούρτα της μαμάς», και «Ζακέτα να πάρεις», προσπαθώντας μέσα από τις ατάκες τους και το μοντάζ να αναδειχθούν με χιούμορ οι σειρές της ΕΡΤ. 

«Ρε παιδιά τι γίνεται στην ΕΡΤ;» αναρωτιέται στο τέλος η καταπληκτική «γιαγιά» και δικαιολογημένα… απαντάμε «Ρε παιδιά, κάτι γίνεται στην ΕΡΤ!» ευελπιστώντας σε ακόμα καλύτερες παραγωγές από τη δημόσια τηλεόραση… και όχι μόνο στη μυθοπλασία…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις