Ελλάδα

Καιρός: Έρχεται νέος καύσωνας στο τέλος του μήνα

Επιστρέφει ο καύσωνας στο τέλος του μήνα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο ίδιος δίνοντας την πρόγνωση του καιρού στην πρωινή εκπομπή του καναλιού ανέφερε πως όλη την υπόλοιπη εβδομάδα θα επικρατήσουν καλοκαιρινές συνθήκες ενώ τα μελτέμια θα επιστρέφουν.

Την ίδια ώρα, ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτίμησε πως ο καιρός θα ζεστάνει και πάλι και στο τέλος Ιουλίου το θερμόμετρο θα ανέβει αισθητά. 

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, καθώς απομακρύνεται το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό, η Ψυχρή Λίμνη, που έδωσε ισχυρές καταιγίδες στην Ευρώπη και έφτασε μέχρι και τη χώρα μας. Ο ίδιος τόνισε πως η Ψυχρή Λίμνη έδωσε τη θέση της στο πεδίο υψηλών πιέσεων όπως συμβαίνει στα βαρομετρικά συστήματα.

Ωστόσο, οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής θα επηρεάσουν τη χώρα μας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και μέχρι τέλος του Ιουλίου θα ανεβάσει σημαντικά τη θερμοκρασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Γλυκερία και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες που έφυγαν με λεωφορεία από το Ισραήλ για την Αίγυπτο - «Στον δρόμο είδαμε πύραυλο να περνάει από πάνω μας»
Τα λεωφορεία, που αναχώρησαν από το Τελ Αβίβ και μεταφέρουν Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ για συναυλίες, έχουν προορισμό την Αίγυπτο
Γλυκερία
8