Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών να «αποχαιρετήσουν» τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. 

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, υπέστη ανακοπή την περασμένη Παρασκευή (06.08.2021), μέσα στο εργαστάσιο του, στο Κρυονέρι, όπου μαινόταν η μεγάλη φωτιά

kideiaMixalos

Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κ.ά.

kideiaAdonis kideiaKerameos kideiaMpakogiannis kideiaTsipras

kideiaMixalos

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς).

kideiaMixalos kideiaMixalos

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος γεννήθηκε το 1960 ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Ήταν γιος του βιομηχάνου και πολιτικού Χρήστου Μίχαλου και από το 1988 είχε αναλάβει την διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας SWAN Α.Ε..

Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.
Aπό το 2004 έως 2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Ανάπτυξης ενώ την περίοδο 2005 – 2006 ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.
Το 2008 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ. και τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για τέσσερα έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (Kεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος).

Click4more: Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η τελευταία του ανάρτηση για την μάχη με την φωτιά

Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Νοέμβριο 2012 έως τον Μάιο του 2015, καθώς επίσης και μέλος του Δ.Σ. «Αστήρ Παλλάς Ξενοδοχειακή Α.Ε.». από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιούλιο 2017.

Το 2013 συνίδρυσε την Μίχαλος Κωνσταντίνος & Σια Ι.Κ.Ε. (M Trading Group) της οποίας ήταν συνδιαχειριστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες: Τι ζητούν από την κυβέρνηση για να ανοίξουν τους δρόμους – Συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια στην Κρήτη
Από το Μαξίμου διαμηνύουν προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι υπόλοιπες πληρωμές - Τουλάχιστον μέχρι και τις 10 το πρωί θα παραμείνει κλειστό το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Επεισόδια αγροτών και κτηνοτρόφων με τις δυνάμεις της αστυνομίας στα Χανιά με αποκλεισμό του αεροδρομίου
14
Εκλογές δικηγόρων: Νικητής ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος στην Αθήνα, ανανεώνουν θητείες Φινοκαλιώτης και Κλάππας σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά
Ο κύριος Κουτσόλαμπρος έχει συνδέσει το όνομά του με τα ασφαλιστικά ζητήματα των δικηγόρων, ενώ ο αντίπαλός του Δημήτρης Αναστασόπουλος εξειδικεύεται στο δίκαιο πληροφορικής και διαδικτύου - Τα μηνύματά τους μετά το αποτέλεσμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 17
Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – 48.000 ευρώ σε Κυριάκου και Αρναούτη δίνει η οικογένεια του τραγουδιστή
Τα χρήματα στις δύο επιβάτιδες, σε πρώτη φάση θα δοθούν από την ασφαλιστική εταιρία, ενώ έπειτα η ασφαλιστική θα τα ζητήσει από την οικογένεια του τραγουδιστή
Παντελής Παντελίδης