Ελλάδα

Πυροσβεστική: Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Βίλια

«Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16 Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στα Βίλια είναι οριοθετημένη», σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Στην περιοχή επιχειρούν 461 πυροσβέστες με 166 οχήματα, 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 166 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ, καθώς και των δυνάμεων που έχουν διατεθεί από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, αλλά και από την Πολωνία 143 πυροσβέστες με 46 οχήματα.

Στην περιοχή έχει ενεργοποιηθεί ομάδα ΣμηΕΑ του Πυροσβεστικού Σώματος. Για την συνδρομή στον συντονισμό των δυνάμεων έχει διατεθεί το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «Ολυμπος», ενώ για την αεροπυρόσβεση 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Click4More: Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο στα καμμένα στα Βίλια

Παράλληλα, σε γενική επιφυλακή παραμένουν όλες οι Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος της Επικράτειας και συνεχίζονται οι περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και μικτές περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα για την πτώση της 13χρονης από σχολείο στο Χαϊδάρι - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες η 13χρονη έπεσε στο κενό, έχοντας μέχρι στιγμής αποκλείσει τόσο το ενδεχόμενο εμπλοκής άλλου μαθητή όσο και την πιθανότητα να υποχώρησε κάποιο φθαρμένο κάγκελο
Αστυνομικός έξω από το Γυμνάσιο στο Χαϊδάρι