Κόσμος

Κορονοϊός: 130.000 νεκροί στην Ιταλία από την αρχή της πανδημίας

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, από την αρχή της πανδημίας κορονοϊού, στην Ιταλία, έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 130.000 άνθρωποι.

Ο ακριβής αριθμός των θανάτων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, είναι 130.027. Το τελευταίο 24ωρο δε, τα θύματα του κορονοϊού, διπλασιάστηκαν. Σήμερα οι νεκροί είναι 72, ενώ χθες ήταν 36.

Συνολικά, σε όλη τη χώρα οι πολίτες θετικοί στον ιό είναι 122.340, ενώ σήμερα, σε σύνολο 318.593 διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, προέκυψε θετικό το 1,3%. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,3%.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας οι ασθενείς με κορονοϊό σήμερα είναι 554 και οι ασθενείς με συμπτώματα του ιού που βρίσκονται σε νοσοκομειακούς θαλάμους, είναι 4.165.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΕΕ και ΝΑΤΟ στηρίζουν τον Ζελένσκι που πηγαίνει στη Φλόριντα να μιλήσει με τον Τραμπ για το σχέδιο λήξης του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Ζελένσκι, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν για τις ΗΠΑ, είπε ότι μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες του με τον Τραμπ θα ενημερώσει άμεσα τους Ευρωπαίους
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Βρέθηκαν τα λείψανα της 9χρονης Μέλοντι που αγνοούνταν επί 2 μήνες στις ΗΠΑ - Συνελήφθη η μητέρα της και δηλώνει αθώα
Έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε φυσίγγιο στην αποθήκη της μητέρας, το οποίο ταιριάζει με φυσίγγια που βρέθηκαν κοντά στα λείψανα της άτυχης Μέλοντι, τα οποία εντόπισε τυχαία ένα ζευγάρι στην πολιτεία Γιούτα
Η 9χρονη Μέλοντι που αγνοούνταν για πάνω από 2 μήνες