Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Η οργή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Έφη: Εσύ τι κοιτάς;

Ήταν η μοναδική κουβέντα που είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα. Μετά, ξεκίνησε να περιγράφει τις δραματικές στιγμές των τελευταίων μηνών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (30.09.2021). Η κατάθεσή της «άνοιξε» ουσιαστικά την ακροαματική διαδικασία για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ λίγοι περίμεναν πως αυτό θα γινόταν, στο δικαστήριο έφτασε και η γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν το θύμα ξεκινήσει την κατάθεσή του. Δεν κοίταξε στιγμή της Ιωάννα στα μάτια. Κοιτούσε μόνο ευθεία ή κάτω.

«Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο» είπαν στην Ιωάννα, όταν η κατηγορούμενη μπήκε στην αίθουσα, τόσο η μητέρα της όσο και ο ένας από τους συνηγόρους της, Νίκος Αλεξανδρής.

Έχοντας πίσω της την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα διατήρησε, όσο μπορούσε, την ψυχραιμία της. Λίγο πριν ανέβει στο βήμα, κοίταξε επίμονα την κατηγορούμενη, όταν εκείνη θέλησε να αλλάξει θέση, λέγοντάς της: «εσύ τι κοιτάς;».

Η 37χρονη, που κάθεται με τέσσερις αστυνομικούς, αποφεύγει να κοιτάξει το θύμα της, όσο καταθέτει.

Στην κατάθεσή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έσπασε και δάκρυσε όταν περιέγραφε τις δραματικές στιγμές μετά την επίθεση και στο νοσοκομείο. Τις δυσκολότερες μέρες της ζωής της, όπως είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1