Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα

Δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.10.2021) στον Κηφισό.

Το τροχαίο στον Κηφισό έγινε λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που κατέβαινε προς Πειραιά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω (!) και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής!

  

Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι γνωστή.

Από θαύμα την ώρα που το αυτοκίνητο «απογειώθηκε» από το ρεύμα καθόδου στο ρεύμα ανόδου, δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού.

Εξαιτίας του τροχαίου και για να καθαριστεί ο δρόμος έκλεισε για ώρες το ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ήδη μποτιλιάρισμα. Ο δρόμος άνοιξε λίγο πριν από τις 08:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 3
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά