Ελλάδα

Meteo για κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νέα επιδείνωση από το μεσημέρι στην Αττική

Βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν από το πρωί το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τα φαινόμενα να δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος στις μεγάλες πόλεις και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως το μεσημέρι της Παρασκευής 15/10, ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr για τον καιρό, την υπόλοιπη μέρα έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες τόσο στην Αττική όσο και στο σύνολο της χώρας, ενώ ισχυρή είναι πιθανότητα να πέσει χαλάζι κυρίως σε νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου, καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στην Εύβοια έως το πρωί της Παρασκευής, ενώ από σήμερα το απόγευμα έως αύριο το πρωί κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

 

Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων έως 6-7 μποφόρ, ενώ στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Νότιο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας την επόμενη Τετάρτη
Η επίσκεψη, που είχε προγραμματιστεί αρχικά να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, αναβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι το Σύστημα Υγείας βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης