Ελλάδα

Μαθήτρια δημοτικού πήγε στο σχολείο με κουζινομάχαιρο – Ήθελε να σκοτώσει σημαιοφόρο και παραστάτες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του MEGA, μια 11χρονη μαθήτρια έφερε στο σχολείο μαχαίρι δύο μέρες πριν από την 28η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το MEGA, ένας μικρός μαθητής ενημέρωσε το δάσκαλο του ότι η συμμαθήτριά του είχε φέρει στο σχολείο μαχαίρι. Μόλις ο δάσκαλος κοίταξε στην τσάντα του παιδιού διαπίστωσε ότι όντως υπήρχε ένα μαχαίρι και μάλιστα κουζινομάχαιρο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς και η παιδοψυχολόγος του σχολείου, ενώ το κορίτσι φαίνεται να είπε μέσα στην τάξη ότι είχε σκοπό να σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες της παρέλασης.

Η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και στην πραγματικότητα ήταν ένα αστείο μεταξύ του παιδιού και δύο συμμαθητριών της. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανάρτηση της Παυλίνας Κωνσταντάρα για τον Δημήτρη Κωνσταντάρα - «Ταλαιπωρήθηκε και στεναχωρήθηκε πολύ, δεν είναι δίκαιο»
Η κόρη του Δημήτρη Κωνσταντάρα, Παυλίνα έκανε σήμερα Δευτέρα, μία συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η κόρη του, Παυλίνα
Στον ανακριτή οι γονείς και ο παππούς του 4χρονου κοριτσιού που πνίγηκε σε πισίνα στους Παξούς - Τα 2 σενάρια που εξετάζονται
Τα ερωτήματα για τον πνιγμό της 4χρονη στους Παξούς είναι πολλά και κυρίως πως η ανήλικη έμεινε μόνη της και πώς κατάφερε να διανύσει απόσταση περίπου 200 μέτρων
Η τετράχρονη στους Παξούς