Ελλάδα

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση σε ταβέρνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η επίθεση κατά του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ενώ γευμάτιζε με πνευμονολόγους σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα. Υπενθυμίζεται πως, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, οι ιδιοκτήτες ταβέρνας κινήθηκαν εναντίον τους όταν η παρέα των πνευμονολόγων ζήτησαν εξηγήσεις, καθώς κανένας δεν έλεγξε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» η επίθεση κατά του Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα προκάλεσε την παρέμβαση του διευθύνοντα στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου.

Κατά το δημοσίευμα το πρώτο σκέλος αφορά στο εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις που διώκονται αυτεπάγγελτα. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο να διερευνηθεί εάν οι εμπλεκόμενοι υποβάλλουν μήνυση, καθώς η προθεσμία υποβολής μήνυσης λήγει σε 3 μήνες.

Υπενθυμίζεται πως ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε πως όταν επισκέφτηκαν ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας μαζί με 25 συναδέλφους του δέχτηκαν επίθεση από τους ιδιοκτήτες που τους πέταξαν, στην κυριολεξία, έξω από το μαγαζί. Ο λόγος ήταν ότι ο Στέλιος Λουκίδης τους ρώτησε για ποιο λόγο δεν ελέχθησαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμών τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σάλος από βίντεο με γιατρό που ζητάει «φακελάκι» από ασθενή πριν χειρουργηθεί – «100 ευρώ δεν είναι πολλά, θα τα κανονίσουμε»
Στο βίντεο διάρκειας περίπου 90 δευτερολέπτων φαίνεται αναισθησιολόγος να ζητάει «φακελάκι» 100 ευρώ από ασθενή - «Είναι πολλά; Εγώ δεν θέλω»
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή
5
Η σπαρακτική ανάρτηση φίλης της 26χρονης Αρμονίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Ρόδο - «Κράτησες το χέρι της μαμάς σου και πετάξατε μακριά»
«Μέσα σε όλο τον πόνο που κουβαλούσες τόσα χρόνια, εσύ κατάφερνες πάντα να σκορπάς αρμονία, αγάπη και χρώμα γύρω σου» γράφει φίλη της αδικοχαμένης Αρμονίας
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο