Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου κατά Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση – Η επίμαχη ανάρτηση και η απάντηση

Απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση. «Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα γι’ άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα», τονίζει, χαρακτηριστικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στην ψήφιση της πρότασης της ΝΔ στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως και το ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στην κοινοβουλευτική μειοψηφία, να συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή. Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα για άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα. Κατά τα αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων. Ο κ. Τσίπρας μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει την καταστροφολογία και τα ψέματά του».

Προηγήθηκε ανάρτηση που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Twitter, όπου ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση για αλαζονεία και για διαφθορά και προειδοποιώντας ότι «όλα θα ελεγχθούν», επισήμαινε ότι τώρα πια «δεν υπάρχει παραγραφή».

«Έχετε το σύνδρομο της αλαζονείας, νομίζετε ότι θα κυβερνάτε αιώνια. Αλλά όλα θα ελεγχθούν. Και πλέον δεν υπάρχει και παραγραφή. Φροντίσαμε εμείς και αλλάξαμε το Σύνταγμα. Άρα μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Δείτε και την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 8