Media

Ο Γιώργος Μαυρίδης για τη νέα του εκπομπή: «Κάθε εβδομάδα αλλάζει και κάτι, δεν ξέρω τι γίνεται»

«Μπορεί να γυρίσω πίσω και να μου πουν “τσάμπα το γυρνούσες”», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο «Mega καλημέρα», από τις Γούβες, στη βόρεια Εύβοια, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες γυρισμάτων. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής απάντησε για την εκπομπή που ετοιμάζει, ωστόσο, τόνισε πως δεν ξέρει τι θα γίνει με το Open.

«Κάνω γυρίσματα για την καινούργια μου εκπομπή που λέγεται “Into your heart”. Αυτό που με νοιάζει είναι να καταγράψω και να σκηνοθετήσω όσο καλύτερα μπορώ όλα αυτά που ακούγονται από τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ζήσει πολύ άσχημες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι η εκπομπή θα βγει από τη συχνότητα του Open. Έτσι έχω μιλήσει, δεν ξέρω.

Κάθε εβδομάδα αλλάζει και κάτι, δεν ξέρω τι γίνεται. Στις τελευταίες συζητήσεις που έκανα με το Open ήταν για να παίξουμε κάπου στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ στις Γούβες γίνονται διάφορα, θα ξαναμιλήσω. Μπορεί να γυρίσω πίσω και να μου πουν “τσάμπα το γυρνούσες”».

«Το θέμα δεν είναι αν μου λείπει εμένα η τηλεόραση, αλλά αν λείπω εγώ από την τηλεόραση», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας