Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει τη Στέλλα και η Καλλιόπη σοκάρεται από την καινούργια αποκάλυψη!

Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει τη Στέλλα και η Καλλιόπη σοκάρεται από την καινούργια αποκάλυψη!

Σασμός: Κάποιοι αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ άλλοι έρχονται αντιμέτωποι με καινούργιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA “Σασμός”, όπου το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο. Ο Νικηφόρος ρωτάει τον Μαθιό ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση, ενώ αναφέρει στον Μανόλη την πληροφορία που έμαθε και τον εξέπληξε πως ο Μαθιός έχει δεσμό με μία παντρεμένη.

Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τη Στέλλα με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη και περιμένει τη Στέλλα στην είσοδο του γραφείου της, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Να της εξηγήσει, δηλαδή, πως με τον Αστέρη είναι μαζί και ουσιαστικά να της ζητήσει εμμέσως να μη μιλήσει σε κάποιον για τη σχέση τους.  

Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως είναι η σωτηρία της. Ο παπά Μιχάλης ρωτάει τον Άγγελο γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα. Ο Διακομανόλης πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρία. Η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου, εκεί όμως την περιμένει μία έκπληξη που την σοκάρει… και θα προκαλέσει πολλές ανατροπές…!

 

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα είναι στον αέρα του ALPHA…! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις