Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη για μετάλλαξη Όμικρον: Δεν πρέπει να κλείσουν σχολεία και εστίαση

Στην μετάλλαξη Όμικρον και στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν αναφέρθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega και υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως τα σχολεία δεν πρέπει να κλείσουν. Μάλιστα, η κ. Παγώνη σημείωσε πως τα μέτρα είναι επαρκή αν αυτά τηρηθούν.

Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε πως: «Τα σχολεία δεν πρέπει να κλείσουν, η ζωή πρέπει να προχωρήσει κανονικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα». 

 

«Με το που έρχεται μια μετάλλαξη γίνεται επανάσταση. Η ‘Όμικρον’ είναι μεταδοτική δεν το συζητάμε, όμως τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μερικοί νοσηλεύτηκαν, όχι όμως όπως η Δέλτα» τόνισε.

Η Ματίνα Παγώνη επισήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν νέα μέτρα αν δεν τηρούνται ήδη αυτά που υπάρχουν, ενώ ήταν κατηγορηματική για την εστίαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί ο κόσμος να ακούσει ούτε νέα μέτρα ούτε lockdown. Ας εφαρμόσουμε τα μέτρα που έχουμε. Δε σημαίνει ότι κάνεις το εμβόλιο και τέλειωσαν όλα. Οι ιοί είναι εδώ».

«Μπορεί να μειωθεί το ωράριο, γιατί να κλείσει η εστίαση δεν υπάρχει λόγος» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 31 τραύματα στο σώμα του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 15χρονο στις Σέρρες και τα σενάρια που εξετάζονται
Το πρώτο από τα σενάρια είναι ο 17χρονος να δέχτηκε περισσότερα και ισχυρότερα χτυπήματα, ενώ το δεύτερο να έπεσε και σε δεύτερο χρόνο ο ανήλικος και πάλι θύμα ξυλοδαρμού από περισσότερα άτομα
Σέρρες
Αυθεντικές οι 262 φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή – Τις αγοράζει όλες το υπουργείο Πολιτισμού
«Η μακροσκοπική εξέταση, από έμπειρα στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού και ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του υλικού» αναφέρει στη δήλωσή της η Λίνα Μενδώνη
κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα 8