Ελλάδα

Δωρεά 100.000 εμβολίων από την Ελλάδα στην Ανγκόλα ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας

Τη δωρεά 100.000 εμβολίων από την Ελλάδα στην Ανγκόλα ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας της χώρας Σίλβια Λουτουκούτα (Silvia Lutucuta).

Η σημερινή δωρεά, όπως και η χθεσινή δωρεά στη Νιγηρία, έγινε στο πλαίσιο της δέσμευσης της Ελλάδας να συμβάλλει ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας.

Κατά τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας της Αγκόλα στην πρωτεύουσα Λουάντα, ο Νίκος Δένδιας συζήτησε σχετικά με τις παγκόσμιες προκλήσεις της COVID-19.

Σημειώνεται πως οι σημερινές επαφές του Νίκου Δένδια στην Αγκόλα όσο και οι χθεσινές στη Νιγηρία, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψης Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στις δύο αυτές χώρες, εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό της ενεργοποίησης της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην αφρικανική ήπειρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γρίπη: Τα στελέχη του ιού που αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι το 2027 – Οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια
Οι νέες διεθνείς κατευθύνσεις για τη σύνθεση των εμβολίων της γρίπης, η εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού και η παγκόσμια ετοιμότητα απέναντι σε πανδημική απειλή
Εμβόλιο γρίπης
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες στο Ζεφύρι - Έπιασαν στα πράσα 6 άτομα στο «τηλεφωνικό κέντρο»
Στελέχη της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε τρία σπίτια της περιοχής και σε ένα από αυτά εντόπισαν το τηλεφωνικό κέντρο, όπου βρέθηκαν έξι άτομα την ώρα που πραγματοποιούσαν τις τηλεφωνικές απάτες
Όσα βρήκε η αστυνομία στο παράνομο τηλεφωνικό κέντρο
ΠΝΟ: 24ωρη απεργία στα πλοία για τους εγκλωβισμένους ναυτικούς στη Μέση Ανατολή
Η ΠΝΟ χαρακτηρίζει «ιδιαιτέρως σοβαρή και επικίνδυνη» την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή, επισημαίνοντας ότι εκατοντάδες Έλληνες και αλλοδαποί ναυτικοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην περιοχή
Πλοίο δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά