Ελλάδα

Viral οι αστυνομικοί που βοήθησαν γυναίκα να γεννήσει δίδυμα 

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με αστυνομικούς που βοήθησαν μία γυναίκα να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια της. Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, ακούγονται να λένε «Τα δύσκολα πέρασαν», θέλοντας να δώσουν κουράγιο στη μητέρα. 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης (03.03.2022), όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για παροχή βοήθειας σε επίτοκο. Μόλις όμως έφτασαν στο σπίτι της, συνειδητοποιούν ότι η γυναίκα που κυοφορούσε δίδυμα είχε ήδη γεννήσει ένα βρέφος.

Οι αστυνομικοί αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ξεκίνησαν να βοηθούν την γυναίκα. Τύλιξαν και το νεογνό με μια πετσέτα και το τοποθέτησαν δίπλα στη μητέρα του.

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1499691674942980097?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1499691674942980097%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fgreece%2Fastynomikoi-voithisan-gynaika-na-gennisei-ta-didyma-tis-deite-vinteo

Στο μεταξύ, η γυναίκα ετοιμαζόταν να γεννήσει και το δεύτερο παιδάκι της, με τους αστυνομικούς να την βοηθούν και στην διαδικασία του δεύτερου τοκετού. «Τα δύσκολα πέρασαν», ακούγονται να λένε σε κάποιο σημείο, δίνοντας κουράγιο στη μητέρα.

Οι Αστυνομικοί το τοποθετούν δίπλα της, αφού προηγουμένως ξετύλιξαν τον ομφάλιο λώρο και με λίγη προσπάθεια το έκαναν να κλάψει, ώστε να αρχίσει να αναπνέει. Μετά από λίγο έφτασε το ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μετέβησαν στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ, στην Αθήνα.

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2