Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αττική λόγω του ποδηλατικού αγώνα «Attica Race»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική σήμερα Κυριακή (3/4) λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα αντοχής «Attica Race».

Η διαδρομή του αγώνα είναι η εξής: «Βύρωνος (πλησίον του Μουσείου Ακρόπολης) – Λ. Συγγρού – Λ. Ποσειδώνος – Φάληρο – Γλυφάδα – Βούλα – Βουλιαγμένη – Βάρκιζα (Έναρξη αγωνιστικού μέρους) – Λαγονήσι – Σαρωνίδα – Ανάβυσσος – Θυμάρι – Λεγραινά – Σούνιο (Τερματισμός 200 μέτρα πριν τον Ναό του Ποσειδώνος/Parking)».

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 09:30 έως τις 13:30, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:

– Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι την Λ. Καλυβίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

– Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της παραλιακής Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 39,5ο χλμ. (Λαγονήσι) μέχρι το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

– Παραλιακή Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος) μέχρι το 72ο χλμ. (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλακιάς για τα βίντεο στα Τέμπη: «Αφού πάει κουβά το αφήγημα του φορτίου, λένε πόσο κρίσιμα είναι για το μπάζωμα»
«Δεν βρήκαν φορτίο ούτε εύφλεκτο υλικό, βρήκαν υλικό που συσχετίζεται με την διαμόρφωση του χώρου τις πρώτες ώρες μετά την σύγκρουση» λέει ο Νίκος Πλακιάς
Νίκος Πλακιάς 16
Αυτή είναι η άδεια της έγκρισης των εργασιών στο μπαλκόνι στην Κόρινθο που έπεσε και σκότωσε την 43χρονη - Τι λέει  ο μηχανικός
«Δεν είχε ληφθεί όμως κανένα προστατευτικό μέτρο, δεν είχε κλείσει το πεζοδρόμιο, δεν είχαν μπει τα αυτονόητα μέτρα ασφάλεια», τονίζει ο δήμαρχος Κορίνθου Νικόλαος Σταυρέλης
Το σημείο που έπεσε το μπαλκόνι 8