Ελλάδα

Σαλαμίνα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Αιάντειο

Η φωτιά που ξέσπασε σε μικρή δασική έκταση στο Αιάντειο Σαλαμίνας τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η οποία ειδοποιήθηκε για αυτή λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (10.5.2022).

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε οικισμό στο Αιάντειο της Σαλαμίνας, χωρίς ωστόσο να τον απειλεί και για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα με τη συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν – για την ώρα – άγνωστα και σημειώνεται ότι έχει μεταβεί κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες από χρήστες του Facebook:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 20
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης