Ελλάδα

Συναγερμός στο Μαρκόπουλο για την εξαφάνιση 29χρονου – Ενεργοποίηση Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Missing Alert ενεργοποιεί το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 29χρονου Αντώνη Γκιόσι, από το Μαρκόπουλο της Αττικής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 29χρονου και προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να βρίσκεται η ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αντώνης Γκιόσι έχει ύψος 1.75 μ., έχει 55 kg βάρος, έχει κοντά γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και κόκκινο φούτερ και έχει ένα τατουάζ, barcode, στο δεξί του χέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στο εργοστάσιο της «Βιολάντα»: Διαρροή αερίου στους φούρνους του κτηρίου το επικρατέστερο σενάριο της φονικής έκρηξης
Στο συγκεκριμένο κτήριο λειτουργούν φούρνοι της εταιρείας - Νωρίτερα η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιβεβαίωνε ότι οι αγνοούμενοι είναι πέντε και τα αίτια της έκρηξης άγνωστα
Εικόνες από το φλεγόμενο εργοστάσιο από ψηλά
6
Απαγορευτικό απόπλου σε δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστούν ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά
καιρός