Ελλάδα

Θάνος Πλεύρης: Ξέσπασαν οι γονείς της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη μετά τη συνάντηση με τον υπουργό

Συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας είχαν οι γονείς της 3χρονης που πέθανε από άγνωστη – μέχρι στιγμής- αιτία, στο “Ιπποκράτειο” Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς έφτασαν στο υπουργείο Υγείας στις 17.55, πέντε λεπτά πριν από την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση τους με τον κ. Πλεύρη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης Κατερίνας, ο Θάνος Πλεύρης θα παρευρεθεί στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” για να συζητήσει με τους αρμόδιους που φρόντισαν το παιδί.

goneisTrixronis

“Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή. Του εκθέσαμε όσα έπρεπε να γνωρίζει σχετικά με τη νοσηλεία στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Έχει δοθεί ήδη εντολή για να γίνει διερεύνηση. Θα παρευρεθεί και ο ίδιος στο νοσοκομείο για να συζητήσει με τους αρμόδιους. Πιστεύω ότι θα έχουμε τη στήριξη του… Όλο αυτό δεν γίνεται μόνο για την Κατερίνα, αλλά για όλα τα παιδιά της Ελλάδας”, είπε μεταξύ άλλων.

Ο πατέρας του κοριτσιού δεν έκρυψε την οργή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αναρωτιέμαι ότι αυτό γίνεται μόνο στους απλούς ανθρώπους; Αν ήταν κάποιος επώνυμος θα γινόταν αυτό που έγινε; Θα ήταν έρμαιο; Θα ήταν ένα πειραματόζωο το παιδί μου; Γιατί πειραματόζωο το έκαναν… Είναι δυνατόν να λες σε μία μάνα και ένα πατέρα ότι κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα;”.

Ακούστε όσα δήλωσαν οι γονείς της τρίχρονης και ο δικηγόρος τους, Νίκος Διαλυνάς

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον πρώτο όροφο σπιτιού στην Πάτρα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το σπίτι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της
Πάτρα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Βίντεο από τις τελευταίες εργασίες – Έκλεισε η Βασιλέως Κωνσταντίνου
Από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας - Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην κλασική διαδρομή
Τελευταίες εργασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο