Ελλάδα

Πάτρα: Τα ευρήματα στην Ίριδα λύνουν το γρίφο για τους θανάτους – Την άλλη εβδομάδα το πόρισμα

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ιριδα να λύνει το γρίφο. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα ευρήματα από την Ιριδα θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες όπως συνέβη στην περίπτωση της Τζωρτζίνας και έτσι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση που έγινε στα δύο παιδιά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας στο ανθρωποκτονιών και μετά στην εισαγγελία. Μέσα από αυτό αναμένεται να αποδοθεί αναλυτική η αιτία θανάτων των δύο παιδιών.

Οι δύο ιατροδικαστές έχουν κάνει και οι ίδιοι τη δική τους έρευνα. Ήξεραν ότι αν είχε δοθεί κάτι στα δύο παιδάκια θα είχε φανεί από τις αρχικές τοξικολογικές εξετάσεις. Περιμένουν όμως από τα παθολογοανατομικά ευρήματα και μετά από κοινού θα βγάλουν το πόρισμα.

Φαίνεται στον θάνατο της Ιριδας υπάρχουν περισσότερα ευρήματα απ’ ότι στον θάνατο της Μαλένας και μπορούν να βοηθηθούν για να βγάλουν το πόρισμά τους. Αυτό που θέλουν είναι να αποτυπώσουν με σαφήνεια την αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Τα δύο κοριτσάκια δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και όλοι μιλούν για εγκληματική ενέργεια και κατ’ επέκταση για ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive οι ιατροδικαστές βρίσκονται σε ένα πολύ καλό δρόμο για να αποδώσουν την αιτία θανάτου των παιδιών και αν αυτή αποδεικνύει εγκληματική ενέργεια. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πνίγηκε τουρίστας σε πισίνα στη Μύκονο μετά από χρήση ναρκωτικών - Στο Κέντρο Υγείας ακόμα ένα άτομο
Ο ένας από τους δύο άνδρες ανασύρθηκε ζωντανός, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του - Στο δωμάτιό τους βρέθηκαν ναρκωτικά
Πισίνα
Η στιγμή που ο 40χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στον Βόλο οδηγείται στον εισαγγελέα - Με σκυμμένο το κεφάλι και αλεξίσφαιρο γιλέκο
Στον 40χρονο αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί
Η στιγμή που ο 40χρονος δράστης της γυναικοκτονίας μεταφέρεται στον εισαγγελέα στον Βόλο
7
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου