Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Του έβαλαν βηματοδότη

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι γιατροί του έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετηθεί βηματοδότης όπως κι έγινε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπήκε σήμερα (09.06.2022) στην Ευρωκλινική με προγραμματισμένο ραντεβού, καθώς οι γιατροί του έκριναν πως έπρεπε να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του, οι γιατροί του, του συνέστησαν την τοποθέτηση βηματοδότη και σήμερα έκανε την επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ