Ελλάδα

Ραφήνα: Αυτοί είναι οι 2 συλληφθέντες που ξυλοκόπησαν και σκότωσαν τον 42χρονο

Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τους ύποπτους ως δράστες της άγριας δολοφονίας μέσω ξυλοδαρμού στην Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.

rafina dolofonoi rafina dolofonoi

Πως έφτασαν στην σύλληψη

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού του 42χρονου άνδρα, άνοιξε το δρόμο των ερευνών για να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στη μέχρι τώρα σύλληψη των δύο εκ των πέντε εμπλεκομένων.   

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας, εφόσον μερίμνησαν για τη διακομιδή του 42χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί έως θανάτου από την ομάδα των αλλοδαπών στη συνέχεια συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες της περιοχής και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.  

Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεολήπτικου υλικού κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.  

Οι δύο συλληφθέντες όπως και οι υπόλοιποι δράστες είναι αλβανική υπηκοότητας, ενώ είχε δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.    

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κομπίνα εκατομμυρίων» στην Καρδίτσα: Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – «Τα έπαιρνε όλα δεν άφηνε ούτε σεντ»
Η οικονομική ζημιά που προέκυψε από τις πρώτες καταγραφές ξεπερνάει τα 3εκ ευρώ, ενώ ο λογιστής έκλεισε αιφνιδιαστικά το γραφείο του στην Καρδίτσα και έγινε... καπνός
Ευρώ 4
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 11
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας