Ελλάδα

Βούλα: Συνελήφθη 49χρονος με 9 κιλά κάνναβης

Ένας άνδρας 49 ετών συνελήφθη στη Βούλα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα νότια προάστια, σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 49χρονος συνελήφθη μέσα σε σπίτι στη Βούλα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και χρήματα συνολικά: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8 κιλών και 920 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη 13 γραμ., κοκαΐνη 8,3 γραμ., 10 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 760 ευρώ, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση η ΕΛΑΣ για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και τον Άγνωστο Στρατιώτη 
Σε επιφυλακή η ομάδα ΟΔΟΣ και τα ΜΑΤ ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια - Προληπτικούς ελέγχους το πρωί της Τρίτης από την αστυνομία σε άτομα που κινούνται ύποπτα στο κέντρο της Αθήνας
Κλούβες