Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέο τηλεπαιχνίδι από την ΕΡΤ

Νέο τηλεπαιχνίδι από την ΕΡΤ

Είναι πλέον γνωστό ότι η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισε την ερχόμενη σεζόν να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ της ΕΡΤ1, μεταφέροντας μεγάλο μέρος των ειδησεογραφικών εκπομπών της στο νέο ενημερωτικό κανάλι, το Ertnews.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως πρώτα είχα αναφέρει η ΕΡΤ απέκτησε τα δικαιώματα του «Αδύναμου κρίκου» με σκοπό ο Τάσος Τρύφωνος να καλησπερίζει από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 τους τηλεθεατές, καθημερινά στις 19:00. Ωστόσο, η ΕΡΤ σκοπεύει να δημιουργήσει μία «ζώνη τηλεπαιχνιδιού» για όλη τη βδομάδα, δηλαδή και το σαββατοκύριακο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου εγκρίθηκε από τη διοίκηση η παραγωγή ενός καινούργιου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο την ίδια ώρα, στις 19:00, με σκοπό να χτιστεί μία… δυνατή εβδομαδιαία ζώνη.

Ακόμα δεν έχει κλειδώσει ο παρουσιαστής… ούτε καν ο τίτλος του τηλεπαιχνιδιού, αλλά προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στην αρχή περίπου της νέας σεζόν με σκοπό τα σαββατοκύριακα… όποιο πρόσωπο βρεθεί στο «τιμόνι» του… να καλεί τους τηλεθεατές να μπουν στη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους… αλλά και να περάσουν καλά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις