Ελλάδα

ΕΔΕ για αστυνομικό των ΜΑΤ που χτύπησε φοιτήτρια στο κεφάλι με την ασπίδα του στα Προπύλαια

Εντολή για ΕΔΕ δόθηκε για αστυνομικό που βρισκόταν χθες Πέμπτη (20.10.2022) το πρωί στα Προπύλαια και φαίνεται να χτυπά μια φοιτήτρια δύο φορές στο κεφάλι με την ασπίδα του, όπως κατήγγειλαν και φοιτητές.

Ένα σκηνικό άγριας καταστολής εκτυλίχθηκε χθες στα Προπύλαια κατά τη διάρκεια φοιτητικού συλλαλητηρίου, όταν ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των φοιτητών και των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι φοιτητές καταγγέλλουν άγρια επίθεση και συγκεκριμένα από έναν αστυνομικό εις βάρος μιας φοιτήτριας, για τον οποίο διατάχθηκε ΕΔΕ.

Στα επεισόδια έπεσε ξύλο μεταξύ των φοιτητών και των ΜΑΤ, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους φοιτητές να κατέβουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν την πορεία τους για την πανεπιστημιακή αστυνομία. 

Λόγω της καταγγελίας για την επίθεση του αστυνομικού κατά της φοιτήτριας με τα χτυπήματα στο κεφάλι, η αστυνομία κάλεσε τον ίδιο σε απολογία όπως και τον επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ, που είχε την ευθύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά
Ανεστίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι καθαρός, τζάμι» – Μπλοκάρουν κι άλλοι λογαριασμοί αγροτών – «Δεν υπάρχει καμία διάθεση για διάλογο»
«Τον Φραπέ ακούσαμε, ότι δεν έχουν κατασχέσει τους λογαριασμούς ούτε έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε εμένα έπεσε αυτός ο συρφετός. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί είμαι καθαρός» λέει ο ίδιος
Κώστας Ανεστίδης
83