Ελλάδα

Μάτι: Στις 16 Νοεμβρίου συνεχίζεται η δίκη – Παράσταση πολιτικής αγωγής για 100 επιπλέον συγγενείς θυμάτων

Στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα Πέμπτη (10.11) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας το οποίο εκδικάζει την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ακόμη 100 συγγενείς νεκρών, τραυματίες και πυρόπληκτοι σε βάρος των 21 κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Οι υπόλοιποι 63 θα νομιμοποιηθούν στην επόμενη συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στην ίδια αίθουσα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, ο οποίος κατά τη φονική πυρκαγιά έχασε τους γονείς του και τις δίδυμες κόρες του είπε απευθυνόμενος στο δικαστήριο: «Έχουμε την αξιοπρέπεια να έρθουμε εδώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Περήφανο τέκνο του Φιλίππου και της Σοφίας, περήφανος γονιός της Βασιλικής και της Σοφίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέφος στη Μυτιλήνη μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα – Έχει εγκαύματα από καυτό τσάι που έπεσε από δίσκο σερβιτόρας
Αμεσα το βρέφος μεταφέρθηκεσε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως οι γιατροί έκριναν ότι είναι σοβαρά και χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα
Photo 1
Ο ΑΔΜΗΕ διαψεύδει ότι διεκδικεί από την Κύπρο 251 εκατ. ευρώ για το καλώδιο - Στις 17:00 σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου
«Ο λόγος που ο ΑΔΜΗΕ με βάση το προβλεπόμενο συμβατικό δικαίωμά του αιτήθηκε αναθεώρηση της απόφασης της ΡΑΕΚ της 31ης Ιουλίου 2025, είναι ότι η ΡΑΕΚ δεν αναγνώρισε τα έξοδα που έχει κάνει ο διαχειριστής έως σήμερα»
Εργαζόμενοι του ΑΔΜΗΕ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
23