Ελλάδα

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

Λίγο μετά τις 20:00 άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας που είχαν κλείσει από το πρωί, σχεδόν, λόγω του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή (13.11.2022).

Οι κλειστοί δρόμοι για τους αγώνες των 10 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, προκάλεσαν το απόγευμα του Σαββάτου κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας.

Περίπου στις 20:20 και αφού είχαν τελειώσει οι αγώνες των 10 χιλιομέτρων, οι δρόμοι άνοιξαν αλλά ήταν τόσο μεγάλη η κίνηση και το μποτιλιάρισμα, που χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Οι δύο αγώνες δρόμου 10χλμ από τη Λ. Βασ. Αμαλίας (Σύνταγμα) προς το Παναθηναϊκό Στάδιο έκαναν, νωρίτερα, το κέντρο απροσπέλαστο.

Εκτός όμως από το κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας, ενώ προβλήματα υπήρξαν και σε Μιχαλακοπούλου, Καλλιρόης, Ηλιουπόλεως, Βουλιαγμένης, Κατεχάκη, Πατησίων.

Αύριο θα διεξαχθεί ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος και θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί μέχρι τις 17:30 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ναρκέμπορος έβαζε ανήλικους να κάνουν τα «βαποράκια» – Θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος μέλος συμμορίας
20χρονος «εγκέφαλος» συμμορίας έδωσε ποσότητα κάνναβης στον ανήλικο, αξίας 2.000 ευρώ και τον έβαλε να την πουλήσει - Μαζί με φίλο του απήγαγε και ξυλοφόρτωσε τον 16χρονο επειδή δεν του έδωσε όλο το ποσό
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας