Ελλάδα

Μαχαιρώθηκε 16χρονη στην Πλατεία Συντάγματος – Από δυο κορίτσια η επίθεση

Δύο αδελφές, ηλικίας 16 και 19 ετών, τραυμάτισαν με μαχαίρι 16χρονη, κατά την διάρκεια συμπλοκής το βράδυ της Δευτέρας (19.12.2022), στην πλατεία Συντάγματος, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν στο πόδι.

Μετά από τον τραυματισμό της από το μαχαίρι στην πλατεία Συντάγματος, η κοπέλα διακομίστηκε στο ΚΑΤ, απ’ όπου πήρε εξιτήριο νωρίς το πρωί σήμερα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς τα μικρά ονόματα των δύο γυναικών και πως η συνομήλική της, που την μαχαίρωσε μαζί με την αδελφή της, πηγαίνει σε άλλο σχολείο από το δικό της.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
32χρονος Σύρος παρενόχλησε μια 14χρονη, μια 17χρονη και μια 58χρονη μέρα μεσημέρι στο Αιγάλεω - Τον ακινητοποίησαν 2 άτομα και συνελήφθη
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση
EUROKINISSI 6