Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξοργισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης βεβήλωσε τους τάφους των παιδιών του, φέρεται πως έχει εξοργίσει τον εν διαστάσει σύζυγο της 34χρονης και πατέρα των τριών κοριτσιών. 

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ήρθε σε επαφή με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία ανέφεραν πως είναι εξοργισμένος με τις επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα, σημείωσαν πως είναι ο μοναδικός που έχει το ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να επισκέπτεται τους τάφους των τριών παιδιών, κάτι το οποίο κάνει συχνά, τα καθαρίζει, τα περιποιείται και ανάβει τα καντηλάκια τους.

Την Τετάρτη (11.01.2023), η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Θα ακολουθήσει η συνέχεια της δίκης της για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ο πρώτος που θα καταθέσει θα είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - Κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της Ηλείας
Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται οι δυο Βούλγαροι και τα τέσσερα παιδιά. Οι δυο ενήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του 5