Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή! Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στα Επτάνησα τις επόμενες ώρες

Αγριεύει ο καιρός τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιόνια. O Σάκης Αρναούτογλου συστήνει προσοχή με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι επικίνδυνα ειδικά στα Επτάνησα και κυρίως σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο με ισχυρές καταιγίδες.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Mεγάλη Προσοχή στα έντονα αλλά και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) το ερχόμενο 24ωρο και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στα νότια Επτάνησα και κυρίως στο Νομό Κεφαλληνίας και νομό Ζακύνθου!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα