Ελλάδα

Τα δάση της Ελλάδας που ξεπήδησαν από σελίδες παραμυθιού

Δάσος, νεράιδες, ξωτικά και τρεχούμενα νερά μέσα σε λουλούδια και πυκνή βλάστηση. Θα μπορούσε να είναι σελίδες ενός παραμυθιού από τα παιδικά μας χρόνια.

Αν τώρα, αφαιρέσεις τα ξωτικά και τις νεράιδες και κλείσεις τα μάτια για να τα φανταστείς, μπορείς σίγουρα να βρεις τέτοια παραμυθένια μέρη στην Ελλάδας.

Εικόνες που σε ταξιδεύουν και ξεφεύγεις από τη μουντή καθημερινότητα. Τα δάση της Ελλάδας αποτελούν μερικά τέτοια σκηνικά και πρέπει να τα εξερευνήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Πανύψηλα δέντρα, νερά που τρέχουν και ήχοι από πουλιά σε διάφορες μελωδίες.

Αυτό είναι το κάδρο που αντικρίζεις. Ένα παραμυθένιο σκηνικό που είναι έτοιμο να σου προσφέρει τις πιο δυνατές εμπειρίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το βάλεις στο πρόγραμμα και να βρεις την πρώτη ευκαιρία να χαθείς μέσα στα μονοπάτια τους. Ακολουθούν εικόνες από μερικά παραμυθένια δάση της Ελλάδας…

Δάσος Φολόης: Ξεκινώντας την αναφορά, να σου πούμε ότι πρόκειται για το μοναδικό αυτοφυές δάσος πλατύφυλλης δρυός στα Βαλκάνια, με γηραιές συστάδες με βελανιδιές. Αυτό από μόνο του σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι είναι ξεχωριστό έτσι κι αλλιώς.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας