Ελλάδα

Μετρό: Στάση εργασίας την Τετάρτη (01/03) – Χωρίς δρομολόγια από το απόγευμα

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό αύριο, Τετάρτη (01.03.2023). Το επιβατικό κοινό λοιπόν θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις μετακινήσεις του για κάποιες ώρες τις ημέρας. 

Η στάση εργασίας του Μετρό αύριο, Τετάρτη (01.03.2023), θα ξεκινήσει – σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών του Αττικό Μετρό – το απόγευμα στις 18.00 και θα ολοκληρωθεί με τη λήξη της βάρδιας. 

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας, καθώς όπως αναφέρουν δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα έπειτα από γραπτές δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις της ηγεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Στην Κωνσταντινούπολη περιμένουμε σεισμό 7,8 Ρίχτερ που θα ισοπεδώσει το 33% των κτιρίων» προειδοποιεί ο Ευθύμιος Λέκκας
«Εκείνο που με φοβίζει περισσότερο στην Κωνσταντινούπολη είναι η ανθρώπινη έκθεση που είναι 17 εκατομμύρια μέσα σε έναν στενό χώρο», επισημαίνει ο Ευθύμιος Λέκκας
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας
Έρχονται και άλλες συλλήψεις για «γρηγορόσημα» στα κτηματολογικά γραφεία – Τα ψηφιακά εργαλεία της αστυνομίας «πρόδωσαν» τους 9
Μάλιστα, στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει και κτηματολογικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη για το «γρηγορόσημο»
Πολυκατοικίες