Ελλάδα

Τέμπη: «Ο σταθμάρχης ή οι σταθμάρχες δεν ήταν στη θέση τους» λέει δικηγόρος πολυτραυματία στο Live News

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συγκλόνισε τη χώρα. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκη, δικηγόρο πολυτραυματία επιβάτη που μίλησε στο Live News, ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του την ώρα του δυστυχήματος.

«Είμαι συγκλονισμένος από όσα έχω παρακολουθήσει. Ξέρω πώς έχει γίνει το δυστύχημα. Οι καταγγελίες που μου έχουν έρθει από την αρχή της εμπλοκής μου είναι αληθείς. Ο σταθμάρχης ή οι σταθμάρχες δεν ήταν στη θέση τους. Αυτό στοιχειοθετείται από 3 μαρτυρίες που έχω».

Όπως λέει ο ίδιος, ο σταθμάρχης, σύμφωνα με μαρτυρίες που του έχουν φτάσει, την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.
«Άκουγαν οχλαγωγίες και μουσικές. (…) Οι πληροφορίες που μας έδωσαν λένε δεν ήταν στο πόστο του», καταγγέλλει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 26
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων