Ελλάδα

Καιρός – meteo: Στους -8°C η θερμοκρασία το πρωί της Τετάρτης

Ιδιαίτερα χαμηλές – για την εποχή – θερμοκρασίες καταγράφηκαν σήμερα Τετάρτη (29.3.2023) σε μεγάλο μέρος της χώρας. Μάλιστα, σε κάποιες περιοχές το θερμόμετρο άγγιξε τους -8 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία το πρωί της Τετάρτης στα ορεινά τμήματα της χώρας έπεσε αρκετά κάτω από το μηδέν.

Όπως φαίνεται από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η χαμηλότερη ελάχιστη καταγράφηκε στο Σέλι και ήταν ίση με -7.9 βαθμούς Κελσίου.

Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

meteo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο αδερφός της 56χρονης που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια - «Την αντίκρισα νεκρή στην άσφαλτο, ενώ κάποιος μας έριχνε με καλάσνικοφ»
«Η αδελφή μου δεν πέθανε από ανακοπή αλλά από σφαίρα, τα ανίψια μου απάντησαν όταν είδαν τη θεία τους κάτω, δεχτήκαμε απειλές ότι θα μας εκτελέσουν όλους» τονίζει ο αδερφός της 56χρονης
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου