Media

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Είχα από παιδί ανασφάλεια με την εικόνα μου και με ακολουθεί ακόμα

“Είχα κάποια παραπάνω κιλά, είχα ακμή, ήμουν λίγο κάπως” δήλωσε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.

Για την σειρά του STAR, IQ 160, την ανασφάλεια με την εξωτερική της εικόνα και τις δύσκολες συνεργασίες μίλησε από καρδιάς η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της Παρασκευής. 

“Υπήρξα πολύ ανασφαλής γιατί ως παιδί είχα κάποια παραπάνω κιλά, είχα ακμή, ήμουν λίγο κάπως. Όπως ένα παιδί φυσιολογικά στην ηλικία μου και είχα μια ανασφάλεια με την εικόνα μου, η οποία με ακολουθεί ακόμα.

Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying και εγώ. Με τον τρόπο μου όμως έβαζα τους ανθρώπους αυτούς στη θέση τους χωρίς εντάσεις και χωρίς δυσκολίες πολλές” εξομολογήθηκε, αρχικά, η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Επίσης, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως “είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Κάπως το άφησα και κάπως με άφησε.

Είμαστε αναλώσιμοι όλοι σε αυτόν τον χώρο, χάθηκα και με έχασαν. Στη σειρά “Ήρθε και έδεσε” συνεργαστήκαμε άψογα με τον Γιάννη Μπέζο και με βοήθησε στην αρχή, του χρωστάω πολλά”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη που συμμετέχω σε αυτή την σειρά. Είμαι με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω και είμαι σε μια δουλειά που αρέσει στον κόσμο.

Για τον ρόλο με σκέφτηκε ο Νίκος Κουρής που έχουμε κάνει μαζί καλοκαιρινή περιοδεία στο παρελθόν και είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Δεν ήταν δηλαδή ότι κάναμε παρέα.

Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο μου και μου είπε πως “είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος που είσαι εσύ”. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι το IQ 160 και ευτυχώς δεν τελειώνει” συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
1
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα