Ελλάδα

Φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (27.06.2023) σε χώρο εμπορίου στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Ψαρών στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 08:15 σε ισόγειο κατάστημα που δεν έχει υπερκείμενους ορόφους.
Επιπλέον, τα άτομα που βρίσκονται σε παρακείμενες πολυκατοικίες και κτίρια έχουν απομακρυνθεί σε ασφαλές χώρο.

Σημειώνεται ότι λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φαβιέρου από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Ψαρών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Βίντεο από το σημείο: 

Η ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο “κοντός” έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπού
Ο 42χρονος «κοντός» μαστροπός
2