Ελλάδα

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σήμερα η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο

Σήμερα Τετάρτη (26.07.2023) θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία πέθανε σε ηλικία 80 ετών. 

Μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό το πότε και που θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρά μόνο ότι θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η τελετή της κηδείας θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Εκάλη στις 9:30 το πρωί.

Θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 11:00 το πρωί, επίσης σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την Δευτέρα και μετά την είδηση του θανάτου της, η οικογένειά της είχε ανακοινώσει πως η κηδεία της και η ταφή της θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν επιθετικός, είχε ψυχολογικά και κουβαλούσε πάντα μαχαίρι» λέει συγγενής του 61χρονου που σκότωσε τους γονείς του στη Μεσσηνία
«Σε απειλούσε για τη ζωή σου, έλεγε "θα σε σκοτώσω", οι γονείς του είχανε μαράζι το πως θα καταλήξει το παιδί» λέει στο newsit.gr συγγενής ου 61χρονου
Το σπίτι του 61χρονου που σκότωσε τους γονείς του στη Μεσσηνία 6