Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ- Νίκος Παππάς: Πολύ δύσκολα ανατρέπεται η διαφορά του πρώτου γύρου

Σίγουρος για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως είναι πολύ δύσκολα να ανατραπεί η διαφορά του πρώτου γύρου ενώ είμαστε μπροστά σε ένα πολιτικό φαινόμενο που αξίζει να μελετήσουμε.

Για το τι μπορεί να σημαίνει η επικράτηση Κασσελάκη για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε μεταξύ άλλων: «Σημαίνει μία σαφή εντολή για ανασυγκρότηση και μετασχηματισμούς σε μία δημοκρατική παράταξη, που επεκτείνεται από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο, που είναι συμμετοχική και ρωτάει τα μέλη της για τις αποφάσεις της».

«Πιστεύω ότι ο Στέφανος μπορεί να μας φέρει σε νικηφόρα πορεία πολύ γρήγορα» συμπλήρωσε ο κ. Παππάς, ενώ τόνισε: «Φαίνεται ότι το πάρα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα δημιούργησε μία ανάγκη για τεράστια αλλαγή. Να σας θυμίσω ότι όλοι άλλοι υποψήφιοι είχαμε θητείες υπουργικές. Ήταν πολύ εμφατική η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη».

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ακόμη ότι «οι αλλαγές πρέπει να έχουν στοιχεία επανιδρυτικά, να μετασχηματίσουν τον τρόπο που λειτουργούμε» ως κόμμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 30
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8