Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ορίζει συντονίστρια την Διάνα Βουτυράκου στο «πρώτο βήμα» για την «ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ευχαριστώ ολόψυχα τα πολλά μέλη – και ειδικά νέα μέλη – που έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχουν στην ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μια Σύγχρονη Αριστερά» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στη νέα ανάρτησή του στα Social Media.
«Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, με συγκεκριμένη εξειδίκευση, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου και θα συνεισφέρουν στα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κύριος Κασσελάκης και ανακοινώνει ότι:
«Για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών «think tank» η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας».

«Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω για στελέχη του μέλλοντος»

«Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Διάνα τον Μάιο, συνειδητοποίησα ότι είναι μία εξαιρετική επιστήμονας με βαθιά ενσυναίσθηση.
Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου» καταλήγει στο μήνυμά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η 27χρονη καθηγήτρια ρομποτικής, Διάνα Βουτυράκου, έχει χαρακτηριστεί και παιδί – θαύμα.
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικος Υπολογιστών με Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική Βιοϊατρική, η Διάνα Βουτυράκου έχει πληθώρα διακρίσεων στον τομέα της ρομποτικής και έχει ιδρύσει μια ΜΚΟ που έχει υποστηρίξει περισσότερους από 20.000 μαθητές μέχρι σήμερα.

Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 1
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης