Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς θα λυθεί το πρόβλημα της άδειας διαμονής στην Ελλάδα του Τάιλερ ΜακΜπέθ

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για το θέμα της άδειας παραμονής του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ.
Ως Αμερικανός πολίτης ο κ. Μάκμπεθ πρέπει κάθε τρεις μήνες να καταθέτει τα χαρτιά του για να ανανεώνεται η άδεια διαμονής του στην Ελλάδα.

Αυτό που εξετάζεται από την κυβέρνηση ως λύση είναι: ο υπουργός Μετανάστευσης έχει το δικαίωμα κατ’ εξαίρεσιν να δώσει άδεια παραμονής για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live News η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή η κυβέρνηση εξετάζει αυτό το σενάριο, προκειμένου να αποφύγει να φέρει γρήγορα μία νομοθετική ρύθμιση που θα επιλύει το ζήτημα.

Σε επικοινωνία που είχε η Χριστίνα Κοραή με κυβερνητικές πηγές της ανέφεραν ότι η ακρίβεια και ο πόλεμος είναι η προτεραιότητα, και μετά τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση «βλέπει» να έρχεται η ρύθμιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28