Κόσμος

Καλιφόρνια: 28χρονη νταντά κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση βρέφους

Μια 28χρονη νταντά, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας, αντιμετωπίζει τώρα πρόσθετες κατηγορίες, μετά από την ανακάλυψη αποδεικτικών στοιχείων που υποδηλώνουν ότι φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα βρέφος 8 μηνών που της είχε ανατεθεί να το φροντίζει, σύμφωνα με εισαγγελείς.

Η Μισέλ Ινταλγκό, που διαμένει στην Αντιόχεια της Καλιφόρνιας, παραμένει πίσω από τα κάγκελα μετά από τη σύλληψή της στις 23 Σεπτεμβρίου, για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Contra Costa. 

Η σύλληψη της Ινταλγκό προήλθε από μια πληροφορία από άγνωστη εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά. Η ειδοποίηση ανέφερε ότι πορνογραφικές εικόνες ενός βρέφους κοινοποιούνταν στην πλατφόρμα τους, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.

H Ινταλγκό φέρεται να είχε στείλει σεξουαλικές φωτογραφίες του βρέφους σε έναν άγνωστο χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είχε εργαστεί με μερική απασχόληση για να φροντίζει το βρέφος. 

Ο Ινταλγκό και ο άγνωστος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συμμετείχαν σε μια σειρά μηνυμάτων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κατά την οποία η Ινταλγκό προσφέρθηκε να τραβήξει περαιτέρω σεξουαλικές φωτογραφίες του βρέφους. Είπε επίσης ότι θα κακοποιούσε σεξουαλικά το βρέφος μέσω στοματικού σεξ, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση.

Οι ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν την κατοικία της Ινταλγκό μέσω μιας διεύθυνσης IP που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ντετέκτιβ έφτασαν στην κατοικία της Ινταλγκό στην East 13th Street στην Αντιόχεια, όπου της είπαν για τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Η ίδια παραδέχτηκε στις Αρχές ότι είχε τραβήξει σεξουαλικές φωτογραφίες του θύματος και τις κοινοποίησε στο διαδίκτυο.

Η Ινταλγκό είπε στις Αρχές ότι είχε προσληφθεί ως νταντά μερικής απασχόλησης για την οικογένεια του θύματος στο Martinez και δούλευε μαζί τους για περίπου έναν μήνα.

Όταν οι ντετέκτιβ τη ρώτησαν αν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το βρέφος, η Ινταλγκό είπε ψέματα, είπαν οι ερευνητές. Ωστόσο, οι ντετέκτιβ μπόρεσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό iCloud της γυναίκας, όπου βρήκαν στοιχεία για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από την Ινταλγκό, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Με τις νέες κατηγορίες, η εγγύηση της Ινταλγκό αυξήθηκε από 700.000 δολάρια σε 2,7 εκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι οι «Μπλε Δράκοι» που τρομάζουν τους κολυμβητές – Το εντυπωσιακό αλλά επικίνδυνο θαλάσσιο πλάσμα
Σπάνιοι, εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι: οι «Μπλε Δράκοι» έχουν προκαλέσει συναγερμό σε παραλίες της Μεσογείου, καθώς το τσίμπημά τους μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο
Μπλε δράκοι
Ο Τραμπ βλέπει τον εαυτό του ως Νίξον απέναντι στον Χρουστσόφ: «Αδύνατο να κερδίσεις πόλεμο χωρίς επίθεση στη χώρα – εισβολέα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε φωτογραφία – σύγκριση με το ιστορικό «Kitchen Debate» του 1959 και επανέλαβε ότι αν ήταν στον Λευκό Οίκο ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 1
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για διαπραγματεύσεις απελευθέρωσης των ομήρων και κατάπαυση πυρός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για συνομιλίες με στόχο μια συμφωνία για τους ομήρους και μια κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, χωρίς ωστόσο να στείλει αντιπροσωπεία στο Κατάρ ή στην Αίγυπτο
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου 1
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Ρεκόρ με περισσότερα από 10 εκατομμύρια στρέμματα καμένα το 2025
Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστρέψει μια έκταση ίση με την Κορσική, ξεπερνώντας μέσα σε οκτώ μήνες το προηγούμενο ρεκόρ του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ευρωπαϊκού συστήματος EFFIS
Πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν απαιτεί την παράδοση του Ντονμπάς και την παραίτηση της Ουκρανίας από την ένταξη στο ΝΑΤΟ για συμφωνία ειρήνης
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από το Κίεβο να παραδώσει πλήρως το Ντονμπάς, να παραιτηθεί από την ένταξη στο ΝΑΤΟ και να απαγορεύσει την ανάπτυξη δυτικών στρατευμάτων στο έδαφός του
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1