Οικονομία

Σε θετικό έδαφος τα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης, μετά από 3 συνεχείς συνεδριάσεις με απώλειες – Έχασε τα αρχικά κέρδη το πετρέλαιο

Με θετικό πρόσημο έκλεισαν τα χρηματιστήρια στην Νέα Υόρκη μετά από 3ημερο αρνητικό σερί. Στις αγορές εμπορευμάτων μάλλον επικράτησε ηρεμία, με τον χρυσό να σημειώνει μικρή πτώση και το πετρέλαιο να χάνει τα αρχικά του κέρδη, αλλά να παραμένει, έστω και οριακά σχετικά σε θετικό έδαφος.

Ο δείκτης Dow Jones (Nέα Υόρκη) έκλεισε λίγο υψηλότερα σήμερα Πέμπτη (07.12.23), καθώς ένα τεχνολογικό ράλι που υποστηρίχθηκε από την Alphabet και την AMD αντιστάθμισε τις απώλειες στις ενεργειακές μετοχές πριν από τη μηνιαία έκθεση για τις θέσεις εργασίας που αναμένεται την Παρασκευή (08.12.23).

Συγκεκριμένα σημείωσε άνοδο 0,17% στις 36.117,38 μονάδες. O S & P 500 σημείωσε άνοδο 0,80% κλείνοντας στις 4.585,59 μονάδες ενώ ο Nasdaq είχε επίσης άνοδο 1,37% κλείνοντας στις 14.339,99 μονάδες.

Στην αγορά των εμπορευμάτων το πετρέλαιο περιόρισε τα αρχικά του κέρδη κλείνοντας στα 74,44 $ το βαρέλι και το αμερικανικό αργό στα 69,66$ το βαρέλι, έχοντας άνοδο 0,19% και 0,40% αντίστοιχα. Ο χρυσός σημείωσε νέα μικρή πτώση και έκλεισε στις 2.045,35 $ η ουγγιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η METRO στηρίζει για 3η χρονιά τους εργαζομένους της που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!
Μέχρι σήμερα, μέσα από το πρόγραμμα έχουν γεννηθεί δύο υγιέστατα μωρά, ενώ και άλλες οικογένειες εργαζομένων, περιμένουν τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειάς τους
Η METRO στηρίζει για 3η χρονιά τους εργαζομένους της που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!