Ελλάδα

Μέγαρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 23χρονος για την κακοποίηση του 4χρονου αγοριού

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι της συζύγου του στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με σοβαρές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στο 4χρονο αγοράκι, στα Μέγαρα.

Είχε προηγηθεί νωρίς το πρωί η σύλληψη του μετά στα Μέγαρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας με τον δικηγόρο του ωστόσο να υποστηρίζει ότι παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές αρχές.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού για τα κλειδιά του σπιτιού στο Ελληνικό και οι μαρτυρίες φίλων του 78χρονου - «Έπεσε σε βαθιά μελαγχολία»
Την ώρα που η οικιακή βοηθός της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο Ελληνικό δηλώνει αθώα, φίλοι του Μιχάλη Σιδηρόπουλου αναφέρουν ότι δεν την γνώριζαν και πως ο 78χρονος άρχισε να καταπέφτει σωματικά και ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα
Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος